Zakelijke overwinning H1 op HCPM

13-11 Nieuws

H1 heeft zondagmiddag een zakelijke overwinning geboekt op Peel & Maas H1: 0 - 2.


Aan het begin van de wedstrijd had HCPM grote moeite om onder de druk van Eersel uit te komen. De openingstreffer kwam op naam van Thom die met een sleep de bal keurig in de hoek van het doel plaatste: 0 – 1.

 

Diezelfde Thom hield zijn ploeg even later uitstekend op de been door een bal houdini-achtig van de doellijn weg te slaan.


In de opvolgende kwarten had Eersel verreweg het meeste balbezit en liet de ploeg het na om de score uit te breiden. In de counter had Eersel echter niet veel te duchten van HCPM, maar met slechts de 0 – 1 op het scorebord bleef het oppassen geblazen.


Eigenlijk hadden de Limburgers geen enkele aanspraak meer op een gelijkmaker en was het wachten tot de tweede treffer van Eersel, die tot halverwege het vierde kwart op zich liet wachten.


Joeri gaf een goede scoop naar voren die niet goed gecontroleerd werd door de verdediging van HCPM. Max stond klaar om de afvallende bal op te vangen en sloeg de bal in de rechterhoek van het doel. Vlak voor de doelmond raakte Tom de bal nog met zijn stick: 0 – 2.


Met nog vijf minuten op de klok was de wedstrijd gespeeld en nam Heren 1 de drie punten mee naar huis.

 
13-11-2023 Algemeen