Vier met ons het 50-jarig jubileum van HC Eersel!

5-2 Nieuws

Onze hockeyclub bestaat dit jaar 50 jaar. Het is met groot genoegen dat we jullie uitnodigen om deel te nemen aan het 50-jarig feest van onze hockeyclub, dat plaatsvindt in het weekend van 21,22, en 23 juni. Een halve eeuw van sportiviteit vieren we graag met jullie allemaal!


Op onze website vind je de details van het feestelijke weekend onder het kopje 'jubileum'. Naast de praktische informatie over de festiviteiten, hebben we ook historische verhalen en hoogtepunten van de afgelopen vijf decennia voor jullie verzameld. De komende maanden worden hier nog een aantal verhalen aan toegevoegd. Neem een duik in de rijke geschiedenis van onze club en laat je inspireren door de vele mooie momenten die onze club hebben gevormd.


De link naar het aanmeldformulier staat ook klaar onder het kopje 'jubileum'. Vergeet niet je aanwezigheid te bevestigen en nodig gerust kennissen, familie en oud-teamgenoten uit om samen met ons dit jubileum te vieren. Indien je tegelijkertijd meerdere personen wilt aanmelden zoals partner, kinderen en/of familieleden, stuur dan een e-mail naar [email protected] en geef daarbij aan voor welke onderdelen ze zich willen aanmelden (receptie, reünie, feestavond, familietoernooi). De jongste jeugd hoeft zich nog niet aan te melden voor de vrijdag.


Het organiseren van het jubileumweekend brengt diverse kosten met zich mee, om ervoor te zorgen dat we allemaal kunnen genieten van een onvergetelijk moment. Voor deelname vragen we een bijdrage van €10 per persoon. Daar tegenover staan twee consumpties. De bijdrage kunt u op een later moment voldoen.


Het programma:


Vrijdag 21 juni: Dag voor de jeugd t/m B leeftijd vanaf 16:00


Zaterdag 22 juni:


15:00-16:00 Receptie

16:00-17:00 Wedstrijdjes

16:00-18:00 Reünie

18:00- 00:00 Feestavond voor reünisten en alle leden vanaf de A-jeugd. 


Zondag 23 juni: Familietoernooi


Laten we samen zorgen voor een onvergetelijk weekend door elkaar uit te nodigen en aan te moedigen om deel te nemen aan deze festiviteiten.


We kijken ernaar uit om samen met jullie het 50-jarig lustrumfeest onvergetelijk te maken.


Met sportieve groet,

Jubileum-commissie


HC Eersel
 
5-2-2024 Algemeen