Het is zover.

21-6 Nieuws

Beste leden, oud-leden, vrienden en familie van Hockeyclub Eersel,

Het 50-jarig bestaan van Hockeyclub Eersel. Vijftig jaar passie en plezier, hoogtepunten en ook diepe dalen die HCE heeft gekend en nu mag ik, als voorzitter dit bijzonder moment gaan inleiden.

Drie jaar geleden nam ik het stokje over en sindsdien hebben we als bestuur een frisse wind door de club laten waaien. De introductie van SuperSunday en de biercantus bracht nieuw leven en een hoop enthousiasme met zich mee alsook dat het ledenaantal stabiel groeiende is en een aantal teams een niveau hoger zijn gaan spelen. Maar de klapper is toch wel de viering van het aanstaande 50-jarig jubileum.

Wij willen als bestuur graag even stilstaan bij de veranderende tijden waarbij het ledental, zeker bij de jongens, aanzienlijk teruggelopen is. Samen met enkele damesteams wordt er stevig aan getrokken om meer jeugdleden binnen onze gelederen te krijgen maar dit is na de corona-tijd een stevige kluif op dit te realiseren.

Wat anderzijds dan wel zichtbaar is dat veel leden zich hiernaast inzetten om vele vrijwilligerstaken op zich te nemen om uiteindelijk de sportieve, gemoedelijk en vriendschappelijke omgeving te kunnen continueren.

Nu hopen wij op 21, 22 en 23 juni leden, oud-leden en vrienden van HC Eersel te mogen verwelkomen waarbij de jeugd het spits afbijt op 21 juni om dan op 22 juni de reünie, receptie en feestavond bij te wonen. Als afsluiter van de feestelijkheden wordt op 22 juni het familietoernooi georganiseerd door Dames 3!

Het wordt een weekend vol herinneringen, vreugde en misschien wat nostalgische traantjes bij oude team foto’s.

Dank aan iedereen die bijgedragen heeft aan deze geweldige club. Laten we toosten op vijftig fantastische jaren en uitkijken naar een schitterende toekomst vol nieuwe avonturen.

Met sportieve groet,

Marc van Turenhout

Voorzitter Hockeyclub Eersel

 
21-6-2024 Algemeen