Kick-Off & Hockeybeurs 10 september

26-7 Nieuws

Kick-off Toernooi


Om het nieuwe seizoen goed te beginnen organiseert HC Eersel op 10 september weer een kick-off hockeytoernooi. Om het bal- en wedstrijdgevoel weer te krijgen, maar ook om andere teams te zien spelen en beter te leren kennen. Op de ochtend zullen de jongste teams spelen en in de middag de oudere teams. Over de exacte invulling zullen we de teams nader berichten.


Hockeybeurs


Ook wordt tijdens het kick-off toernooi voor alweer de 5e keer de hockeybeurs georganiseerd. Net als afgelopen edities is er niet alleen de mogelijkheid om gebruikte hockeyspullen te (ver)kopen, maar zorgt Gunneman ook voor nieuwe teamkleding en accessoires. Je hoeft hiervoor dus niet op- en neer naar Eindhoven, maar je kunt dit deze dag bij ons op het sportpark aanschaffen.


De beurs wordt gehouden bij het clubhuis van HC Eersel. Wij hopen weer op een grote opkomst. De opbrengst van de beurs is voor de club, zodat daar iets moois voor gekocht kan worden. Vorig jaar zijn van de opbrengst allerlei trainingsmaterialen aangeschaft.


Voor meer informatie over deze beurs en hoe je je kunt aanmelden om 2e hands kleding in te leveren, navigeer naar onze website > menu > informatie > hockeybeurs.


We wensen iedereen vast een fijne vakantie en we zien jullie allen graag op 10 september.

 
26-7-2022 Algemeen