Incasso en Vrijwilligersbijdrage

21-11 Nieuws

Automatische incasso contributie

 

Het seizoen is alweer een tijdje bezig wat betekent dat er weer contributie geheven gaat worden. De facturen hiervoor zijn inmiddels verzonden. De automatische incasso van de contributie zal plaats vinden rond 25 november 2021. Tevens wordt met deze incasso ronde de vrijwilligersbijdrage geïnd. Hoe je deze terug kunt verdienen zie hieronder.


Indienen declaratie vrijwilligersbijdrage

 

De vrijwilligersbijdrage wordt binnenkort samen met de contributie bij iedereen geïnd. Zoals bekend kan deze worden terugverdiend door het oppakken van vrijwilligerstaken (zie website voor een overzicht). In januari is de eerste uitkering van de vrijwilligersbijdrage.


Om de vrijwilligersbijdrage te kunnen uitkeren dien je over een eigen HC Eersel account te beschikken. Mocht je deze nog niet hebben vraag deze dan aan door je in te schrijven als vrijwilliger via deze link.


Heb je tot nu toe een vrijwilligerstaak (trainer, coach, manager, commissielid, bardienst, poetsdienst, klusdienst, scheidsrechter, etc.) uitgevoerd binnen de vereniging en wil je in aanmerking komen voor het terugkrijgen van de vrijwilligersbijdrage (of een deel daarvan) stuur dan een email naar [email protected] Zet in de email welke vrijwilligerstaak je uitvoert of hebt uitgevoerd en geef je lidnummer door (zelfde als login voor de HC Eersel App), geef ook aan voor welk lid je deze taak hebt uitgevoerd. Naast de vrijwilligersbijdrage van dit seizoen kun je ook nog tot max 50% van de vrijwilligersbijdrage van vorige seizoen terug claimen op basis van uitgevoerde vrijwilligerstaken.


Dien je declaratie uiterlijk 31 december in voor uitkering in januari. In juli volgt een tweede ronde van uitkering van vrijwilligersbijdrage.

 
21-11-2022 Algemeen