Alternatieve trainingstijden zaal

6-12 Nieuws

Beste leden, de huidige beperkingen voor het sporten na 17 uur heeft als gevolg gehad dat we alternatieve trainingstijden hebben moeten zoeken voor iedereen. We zijn blij te kunnen melden dat we voor alle junioren- (A, B, C en D) en senioren teams die in de zaal willen trainen een mogelijkheid gevonden hebben. Voor deze groep is het alternatieve "lockdown" zaalschema rond. 


Inmiddels zijn de trainingstijden en locaties in de ClubApp zichtbaar. Dit schema blijft gelden zolang de huidige beperkingen van toepassing zijn. Voor de Jongste Jeugd (hockeyschool, F en E) is besloten de zaaltrainingen te laten vervallen met de nu geldende beperkingen. Voor deze groep wordt momenteel gewerkt aan een buitenprogramma voor de zaterdagochtend. Ook voor andere geïnteresseerde teams wordt mogelijk een (extra) buitentraining georganiseerd.


Mochten er weer versoepelingen in de avonduren komen, gaan we zoveel mogelijk het eerder gecommuniceerde zaalschema voor alle teams hanteren. We kunnen natuurlijk niet voorspellen wat de regels na 19 december gaan worden. Daarom staan trainingen nu tot 19 december in de ClubApp en wordt na de persconferentie van 14 december weer zo snel mogelijk geschakeld.


Sportieve groet, de TC


 
6-12-2022 Algemeen