Nieuwsafbeelding
Een duik in 50 jaar Hockey Club Eersel historie. In de aanloop naar de jubileumfestiviteiten in juni 2024, zullen er op de website en in de nieuwsbrief enkele verhalen verschijnen over de rijke clubgeschiedenis.
Hockey was in de beginjaren nog zeker geen Kempische sport. Jongens gingen voetballen en meisjes korfballen. Door de
Nieuwsafbeelding
In het voorjaar gaan er binnen Hc Eersel open trainingen plaats vinden voor externe en interne Dames- senioren leden. Ieder dames senioren-lid van HC Eersel of belangstellende van buiten de club kan hier aan deelnemen. De spelers van D1, JD1 en MO18-1 zijn hier al via de mail voor uitgenodigd.
 
Nieuwsafbeelding
Onze hockeyclub bestaat dit jaar 50 jaar. Het is met groot genoegen dat we jullie uitnodigen om deel te nemen aan het 50-jarig feest van onze hockeyclub, dat plaatsvindt in het weekend van 21,22, en 23 juni. Een halve eeuw van sportiviteit vieren we graag met jullie allemaal!

Nieuwsafbeelding
Een duik in 50 jaar Hockey Club Eersel historie. In de aanloop naar de jubileumfestiviteiten in juni 2024, zullen er op de website en in de nieuwsbrief enkele verhalen verschijnen over de rijke clubgeschiedenis. Met dit keer een bijdrage van oud-hockeyer en oud-bestuurslid Michael Tulp.

Nieuwsafbeelding
HC Eersel staat met het G-hockey in het Eindhovens Dagblad van vandaag. Het G-hockey, sinds dit seizoen aangeboden door HC Eersel onder de bezielende leiding van Iris Tummers-Rutten, benadrukt de kracht van inclusiviteit en diversiteit binnen onze hockeygemeenschap.
Dit is een mooie erkenning van de toewijding van onze G-hockeyers. We
Nieuwsafbeelding
Een duik in 50 jaar Hockey Club Eersel historie. In de aanloop naar de jubileumfestiviteiten in juni 2024, zullen er op de website en in de nieuwsbrief enkele verhalen verschijnen over de rijke clubgeschiedenis. 
In de jaren 70 maakte Eersel een groei door in het inwonersaantal. Er kwamen hier en in de Kempen mensen ‘van buiten
Nieuwsafbeelding
Bouw mee aan een Eersels thuis voor 12 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Een mooi idee voor jouw team?


Misschien hebben jullie ze al in ons clubhuis zien liggen, de bierviltjes en folders van Stichting Papito.


Papito is een stichting zonder winstoogmerk, opgericht door oud HC
Nieuwsafbeelding
Graag willen we jullie uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van HC Eersel, die zal plaatsvinden op 1 november. De vergadering begint om 19:30 uur.


Tijdens deze ALV zullen we belangrijke onderwerpen bespreken die betrekking hebben op onze club en de toekomst van HC Eersel. Jullie aanwezigheid en input zijn
Nieuwsafbeelding
Een duik in 50 jaar Hockey Club Eersel historie. In de aanloop naar de jubileumfestiviteiten in juni 2024, zullen er op de website en in de nieuwsbrief enkele verhalen verschijnen over de rijke clubgeschiedenis. Een geschiedenis waar de meesten van jullie geen weet van hebben. Vandaar. Het eerste verhaal is geheel een bijdrage van ons
Nieuwsafbeelding
Als je wilt hockeyen, en dat wil je, dan kun je bij HC Eersel kiezen uit verschillende mogelijkheden. Allemaal even leuk, allemaal even hockey en allemaal even HCE. Kijk maar eens, en maak je keus. Wil je meer weten, lees dan verder!


Bij HC Eersel krijg je altijd eerst drie proeftrainingen. Wil je een keer meedoen stuur dan
Nieuwsafbeelding
Om de kwaliteit van de (jongste)jeugd-trainingen te verhogen, gaan alle jeugdtrainers vanaf start seizoen de trainingen verzorgen vanuit de HockeyFood app.


Dit gaat ervoor zorgen dat alle leeftijdsklassen basis trainingen gaan krijgen welke passend zijn bij hun niveau. Om alvast wegwijs te raken met deze app kan er vanaf nu
Nieuwsafbeelding
Vandaag is er op het laatste moment nog een kampioen erbij gekomen voor HC Eersel: MO8-1!
Op het Jongste Jeugd Toernooi in Veldhoven was HC Eersel ingedeeld in de sterkste poule. Alle wedstrijden werden door het fysiek sterke Eersel gewonnen.
De spelers en speelsters hadden niet verwacht dat er ook nog prijzen verdeeld
Nieuwsafbeelding
Dames 2 is op zoek naar een enthousiaste en fanatieke coach voor het seizoen 2023/2024.
Afgelopen seizoen is Dames 2 op een mooie vijfde plaats geëindigd in de reserve 3e klasse en volgend seizoen willen zij deze prestatie graag verbeteren. Hiervoor is D2 op zoek naar een fanatieke coach die samen met dit team tot een mooie prestatie
Nieuwsafbeelding
Op zaterdag 14 mei hebben de meiden van de MO14-1 van HC Eersel het kampioenschap binnengehaald in de derde klasse. 
In een spannende wedstrijd tegen de nummer twee Basko kwamen ze vrij vroeg met 2 - 0 voor, maar in het tweede kwart kwam Basko terug naar 2 - 3.
Uiteindelijk werd er ruim gewonnen met 6 - 3. Het
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag was de allereerste editie van G-hockey, een hockeytraining voor kinderen met een licht verstandelijke beperking. En wat een groot succes was het!
 
Met enthousiasme en spanning stonden de kinderen klaar op het veld. De trainers onder leiding van Iris Tummers-Rutten hadden zich goed voorbereid
Nieuwsafbeelding
Herhaalde oproep: de Technische commissie is nog altijd op zoek naar versterking met twee tot drie lijncoördinatoren voor het volgende seizoen. Intern kan geschoven worden met de leeftijdscategorie, dus vanaf E- t/m A-jeugd coördinatoren zijn van harte welkom,  evenals iemand die zich op de senioren wil richten als tweede coördinator.
Nieuwsafbeelding
Wij herinneren iedereen graag dat je in het clubhuis van Hockeyclub Eersel alleen kan pinnen. We krijgen nog regelmatig de vraag of er met contant geld kan worden afgerekend. 
We hebben hier als club voor gekozen vanwege de veiligheid voor de vrijwilligers en het beperken van de kosten voor het gebruik van contant