Nieuwsafbeelding
Gisteren zijn de maatregelen omtrent corona wederom aangescherpt, voorlopig voor een periode van drie weken.  
Naast de instandhouding van de bestaande maatregelen is er (voor de hockeysport relevante) een maatregel bijgekomen dat na 17:00 de sportaccommodaties gesloten moeten zijn. Dit betekent dat de geplande
Nieuwsafbeelding
Na het teleurstellende gelijkspel tegen Son vorige week, heeft H1 een ruime uitoverwinning geboekt op nummer voorlaatst Mierlo. De 0 – 4 einduitslag kwam voort uit een sterk derde kwart van de bezoekers.
Het naastgelegen Eindhovense kanaal werd op voorhand rijkelijk leeggespoten over de semi-water mat in Mierlo. Na enig oponthoud om de
Nieuwsafbeelding
Automatische incasso contributie
 
Het seizoen is alweer een tijdje bezig wat betekent dat er weer contributie geheven gaat worden. De facturen hiervoor zijn inmiddels verzonden. De automatische incasso van de contributie zal plaats vinden rond 25 november 2021. Tevens wordt met deze incasso ronde de vrijwilligersbijdrage geïnd.
Nieuwsafbeelding
H1 heeft afgelopen zondag dure punten laten liggen tegen Son. De thuisploeg leek comfortabel te gaan rusten met een 2 – 0 voorsprong, maar zag die voorsprong in de tweede helft volledig verdampen.
De thuisploeg maakte na vijf minuten de openingstreffer: Max verraste de doelman van Son na goed voorbereidend werk van Joeri. Eersel had
Nieuwsafbeelding
De regering heeft de maatregelen omtrent corona weer aan moeten scherpen. Wat betekent dit voor onze vereniging? Vanaf 13 november 18.00 uur zijn de volgende maatregelen van kracht:
Publiek is niet meer toegestaan, noodzakelijke rij-ouders zijn een uitzondering hierop. Vanaf 13 jaar: houd je – als je niet aan het hockeyen
Nieuwsafbeelding
Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond heeft het bestuur besloten om de borrel van aanstaande zondag af te gelasten.

De nieuwe maatregelen laten het niet toe om onder normale omstandigheden samen te komen en terug te blikken op de eerste helft van het seizoen, onder het genot van een hapje en een drankje. Als club
Nieuwsafbeelding
Na de totale off-day van H1 vorige week tegen Dommel H1 (0 – 3), hebben de Heren zich kranig geweerd met een 1 – 2 uitoverwinning op Vlijmen.
Het is het tweede onderling treffen tussen Vlijmen en Eersel. In de allereerste wedstrijd van dit seizoen wist Eersel ternauwernood te winnen met 2 – 1. Vlijmen, dat zich profileert als een stabiel
Nieuwsafbeelding
Vanavond om 19:00 vindt de jaarlijkse ALV plaats. De Agenda van de ALV is terug te vinden via "Agenda" op de ClubApp of Website.
We stellen het op prijs als je je aanmeldt. Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected] Geef daarbij aan met hoeveel personen je aanwezig bent.
We hopen je te zien vanavond!
Nieuwsafbeelding
In een onderling treffen tegen de koploper heeft H1 het onderspit moeten delven tegen Berlicum. De ploeg van Walter Sontrop deed niets onder aan Berlicum en had gezien de verhoudingen en het wedstrijdbeeld recht op meer. 
Eersel begint sterk aan de wedstrijd. In het eerste kwart blijven grote kansen uit. Berlicum komt er geregeld
Nieuwsafbeelding
HC Eersel is nog op zoek naar een aantal personen om mee te helpen op zaterdag 23 oktober van 9:00 tot maximaal 16:00 uur.


Er zijn wat werkzaamheden te verrichten in het clubgebouw en aan de geluidsinstallatie die we buiten, langs de velden, aan willen leggen.


Meld je vlug aan voordat iemand anders je
Nieuwsafbeelding
Ook dit jaar organiseert Rabobank de Kempen weer Rabo ClubSupport. Tijdens de stemperiode kan ieder lid van de Rabobank zijn of haar stem uitbrengen op zijn of haar favoriete club. 


Deze stemmen zijn geld waard. Voor iedere stem die wordt uitgebracht op HC Eersel ontvangen wij als vereniging een bedrag. Vorige
Nieuwsafbeelding
H1 speelt op vrijdagavond 8 oktober de tweede ronde van het Silver Cup toernooi thuis tegen MHC Bommelerwaard. 
Bommelerwaard, dat een klasse hoger speelt dan H1, is een bekende tegenstander van Eersel. Beide ploegen kwamen elkaar onlangs al eens tegen in oefenverband ter voorbereiding op de competitie. De bezoekers uit Zaltbommel
Nieuwsafbeelding
Vele leden gebruiken het John Franssen bruggetje voor een short-cut naar de hockeyvelden. Zeer recent is hier een ongelukje gebeurd, waarbij een lid op een fiets naast het bruggetje terecht is gekomen.
Gebruik het John Franssen bruggetje alleen als je te voet bent. Het bruggetje is niet geschikt voor fietsers.
Nieuwsafbeelding
Door het oog van de naald. Eersel wist wel te winnen: 2 – 1. Beide ploegen waren succesvol in het behalen van de volgende bekerronde op vrijdagavond. In hoeverre dit zijn weerslag heeft gehad op de wedstrijd van zondag, laat uw verslaggever in het midden. Feit is dat de aanwezige supporters getuige waren van een draak van een wedstrijd, die
Nieuwsafbeelding
Hockeyvereniging Eersel is op zoek naar barkrachten die onze leden, bezoekende teams en toeschouwers op de zaterdag en/of zondag met een glimlach ontvangt, samen met andere barkrachten, die jou helpen en ondersteunen met het draaien van de bar en de keuken.  
Affiniteit met hockey is leuk, maar geen pré. Horeca-ervaring is
Nieuwsafbeelding
De ALV van 2021 zal op woensdag 20 oktober gehouden worden. De ALV vangt aan om 19.00.
We stellen het op prijs als je ons even kan laten weten of je aanwezig bent. Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected]
Wij sturen je vervolgens een bevestiging van je aanmelding en de agenda van de ALV.
Nieuwsafbeelding
De eerste wedstrijd van het seizoen heeft H1 winnend weten af te sluiten tegen de bezoekers uit Vlijmen. Echt gemakkelijk ging dat niet, tot het derde kwart stond nog altijd de brilstand op het scorebord.
In het notitieblok van uw verslaggever grossiert het dan ook niet bepaalt aan kansen. De wedstrijd komt traag op gang. Voornamelijk
Nieuwsafbeelding
Het gebeurt niet vaak dat alle seniorenteams op dezelfde dag thuis spelen. Zondag 12 September is dat wel het geval, tijdens de eerste competitieronde van het nieuwe seizoen! De eerste Super Sunday is een feit.
Iedereen is erg blij dat er weer gewoon gesport mag gaan worden. Maar ook dat er weer publiek langs de lijn verwacht
Nieuwsafbeelding
Vanaf 5 september tot en met zaterdag 13 november kan je sponsorpunten sparen bij supermarkt PLUS van de Huijgevoort in Eersel.
Hoe gaat dat in zijn werk?  Je ontvangt een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten.  Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR
Nieuwsafbeelding
Heren 1 heeft zondagmiddag geoefend in België tegen de plaatselijke HC Inter Mol. Op een drukbezocht sportpark knokte H1 zich tot twee keer toe terug van een achterstand. Het werd uiteindelijk 3 - 3, gezien het wedstrijdbeeld, een terechte uitslag.
H1 begon met slechts één wissel gehavend aan de wedstrijd. Desalniettemin
Nieuwsafbeelding
HC Eersel heeft kennis genomen van het overlijden van Ton van Genugten, vader van twee dochters die lid zijn van onze hockeyclub.
HC Eersel wenst de familie enorm veel sterkte toe de komende tijd.  

Nieuwsafbeelding
MB3 is naarstig op zoek naar een of meerdere train(st)ers.
Ook deze enthousiaste meiden komen graag weer naar het veld. Zorg jij dat ze niet thuis hoeven te blijven? De meiden trainen op de dinsdag en vrijdag. Andere avonden zijn zeker bespreekbaar.
Kom jij het hockeytalent van dit team versterken? Meld je dan snel aan via
Nieuwsafbeelding
De KNHB heeft geloot voor het Silver Cup toernooi (bekerhockey) en daaruit is gebleken dat zowel Heren 1 als Dames 1 een thuiswedstrijd mogen spelen.
Dames 1 speelt op 17 September tegen Shot Dames 1. Heren 1 speelt op 24 september tegen MHC Teteringen Heren 1. 
Vorig seizoen was Rapid H1 in de eerste ronde van het
HC Eersel is overgestapt van systeem-provider. Dit heeft geleid tot een nieuwe website die in het komende jaar nog doorontwikkeld zal worden. In de App-store kan je ook de nieuwe HC Eersel App vinden, met belangrijke informatie over jouw team, de club, wedstrijd-, fluit en trainingsschema's. Ook zal je op de hoogte blijven van het laatste
Wil jij het nieuwe hockeyseizoen met een écht 3-laags hockeybitje op maat beginnen? Kom dan op donderdag 29 juli a.s. (10.00-17.00 uur) of vrijdag 30 juli a.s. (10.30-12.00 uur) happen in de praktijk van M3 Mondzorg Valkenswaard (Markt 3).
Je afspraak inplannen kan via deze link. Je wordt doorverwezen naar de website
Op zaterdag 4 september vindt er weer het jaarlijkse kick-off toernooi plaats en de hockeybeurs plaats. 11 september gaat de hockeycompetitie weer van start. Om het nieuwe seizoen goed te beginnen organiseert HC Eersel op 4 september weer een kick-off hockeytoernooi. 
Om het bal- en wedstrijdgevoel weer te krijgen, maar ook
28 mei is het positieve nieuws bekendgemaakt dat er wederom versoepelingen kunnen plaatsvinden op het gebied van teamsporten. Met dit bericht willen we jullie hierover informeren.
Voor senioren is het mogelijk op de eigen vereniging tijdens het sporten de afstandsbeperking los
Mocht je besloten hebben om je lidmaatschap op te willen zeggen (wat we uiteraard niet hopen) geef dit dan zo snel mogelijk door via [email protected], de uiterlijke datum hiervoor is 31 mei. 
Ook hebben wij een regeling in contributie voorgesteld aan onze senioren en
Test bericht